9.10.2011

Viikonloppupokkariarvonta ja viime viikon voittajat, EDIT: Vielä vähän aikaa osallistua!

Su 9.10.2011

Viikon 41 viikonloppupokkariarvonnassa on voittona Seven-pokkari Katja Kallion Kuutamolla, 2.p., 2001. Kirjasta on tehty myös samanniminen elokuva.


Arvontakirjat ovat siis kirjahyllystäni eli yleensä ainakin kertaalleen luettuja ja joissain voi olla joku tahaton koirankorva tai muu lukemisesta ja mukana kuljettamisesta aiheutunut merkki. Eli kirja voi olla kuin juuri kaupasta ostettu tai sitten hieman kuluneempi kappale. ;)


Arvonta on jälleen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi.
Saat kirjautuneena lukijana heti kommentistasi yhden arvan ja lisäarvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Aikaa on perjantaihin 14.10.2011 kello 24:ään saakka.

HUOM! Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos arpamäärän mainintaa ei ole, merkitsen automaattisesti vain yhden arvan.

Viime viikon arvonnassa viikonloppupokkarin voitti Mörri ! Hän saa  Ian Flemingin Casino Royalen. Onneksi olkoon!
Koska 10 000 kävijää oli käynyt katsomassa Marja-Leenan kirjahyllyä, arvoin myös "kymppitonnikirjana" Yvonne Lenardin kirjan Lumoava Provence. Sen voitti ahle! Onnittelut!

Ilmoittakaa s-postiini, mihin voittopokkarit voi lähettää!


EDIT: Vielä vähän aikaa osallistua! Eikö tämä Katja Kallion kirja kiinnosta ketään?

4 kommenttia:

 1. Mukava yllätys tuo Lumoava Provence, kiitos!!

  VastaaPoista
 2. Toki Katja Kallion kirja kiinnostaa. Mutta mikähän siinä on, että jotenkin kirjan arvottaa eri tavalla kun kannessa on kuva elokuvasta. Ikäänkuin kirja ei olisi ollut ennen elokuvaa ja ansaitsee tulla julkaistuksi vain "elokuvakäsikirjoituksena".

  VastaaPoista
 3. tiiti66, totta, mutta pokkari on julkaistu vasta elokuvan jälkeen. Kustantaja on säästänyt kuluissa laittamalla elokuvasta otetun kuvan sekä dvd:n että pokkarin kanteen. Ei ole halunnut maksaa graafikolle, joka olisi tehnyt kirjaan ehkä myyvemmän (?) kannen. On helppo ottaa elokuvasta jokin kuva ja käyttää sitä. Ei tarvitse maksaa valokuvaajallekaan erikseen (?).

  VastaaPoista
 4. Niin ja kirjahan on Kallion esikoinen vuodelta 2000. En tiedä millainen kansi siinä oli. Elokuva oli työn alla pokkarin julkaisemisen aikaan 2001 ja elokuva valmistui 2002. Kirja ja elokuva poikkeavat toisistaan:

  Lainaan Wikipediaa: "Elokuva on hyvin uskollinen alkuperäiselle romaanille, joka julkaistiin vuonna 2000. Osittain syynä samankaltaisuudelle on varmasti myös se, että alkuperäisen kirjan kirjoittanut Katja Kallio osallistui elokuvan käsikirjoituksen tekemiseen. Kallio on itse todennut, että elokuvan Iiris on silti erilainen kuin Kuutamolla romaanin Iiris. Romaanissa Iiris oli Katja Kallion mukaan temperamenttisempi ja määrätietoisempi kuin elokuvassa, jossa hänestä tehtiin herkempi ja haavoittuvaisempi. Suurin ero kirjan ja elokuvan välillä on niiden erilainen loppu. Elokuvassa Iiris rakastuu lopulta tatuointiliikkeen omistajaan Jukkaan, kun taas kirjassa hän päätyy yhteen Baarimikko Ollin kanssa. Kallio ja Louhimies ovat perustelleet valintaansa sanomalla, että he halusivat tuoda elokuvaan jotain uutta ja yllättävää jo ennestään kirjan lukeneille."

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.