28.5.2011

Puolivuotissynttäriarvonta :)

La 28.5.2011

Olen harrastanut tätä bloggaamista jo kolmisen vuotta, mutta tätä kieleen ja kirjallisuuteen liittyvää blogiani olen kirjoittanut vasta puoli vuotta. Nyt juhlistan tätä puolivuotistapahtumaa uudella kirja-arvonnalla. Arvonnan voittaja saa Gummeruksen uuni tuoreen kirjan : Chris Cleave: Little Been tarina.
Kirjaa on esitelty jo muualla netissä, joten kerron oman esittelyni tuonnempana, koska kirjan lukeminen on minulla vielä kesken. :) Lue halutessasi esittely:
Jennin kirjaesittely, Suurikuu esittelee ja Gummeruksen oma esittely.


Koska tuo puoli vuotta tulee täyteen 5.5.2011, tarkoitin tietysti 5.6.2011 !!! (Missähän ajassa sitä meikäläinen oikein elää!!!) arvon kirjan tuon päivän jälkeen. Osallistumisaikaa on siis noin viikko.


Tämä on jälleen blogini lukija-arvonta eli palkitsen jälleen jonkun lukijakseni kirjautuneen blogiystäväni. Jokainen blogini vakilukija tai lukijakseni nyt kirjautuva saa siis yhden arvan. Toisen siis lisäarvan saat siitä, että linkität  ja kolmannen lisäarvan, kun kerrot, miten löysit blogini.

EDIT: Nyt on sitten pakko korostaa: Arvonta on siis nimenomaan niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi. 
Siis selvä kaava: ensimmäinen arpalippu lukijaksi kirjautumisesta ja lisäarpalipun saa linkittämällä arvonnan. (Tämän ohjeen lainasin Leena Lumilta. Kiitos Leena!) Kolmas lisäarpa tulee siitä, että kerrot, miten löysit blogini. Lukijaksi kirjautuminen ei ole vaikeaa. Ohjeet ovat blogini alaosassa.
Onnea arvontaan!

34 kommenttia:

 1. Onnea puolivuotiaalle kirjablogille!

  Mukana kahdella arvalla. Blogiisi löysin muistaakseni siten, että olit kommentoinut jotakin postaustani ja tulin vastavierailulle. Aivan varma en kyllä ole tästä, mutta iloisna löydöksestä kuitenkin. :D

  VastaaPoista
 2. Maija28.5.11

  Mukana arvonnassa minäkin :)
  Minä löysin tänne minulle jättämäsi kommentin ohjaamana. Tämä palkintokirja vaikuttaa mielenkiintoiselta, pidän peukkuja arpaonnen puolesta

  Ja näköjään en saa taaskaan kommentoitua muuten kuin nimellä - tyhmä kiukutteleva blogger!
  Mutta minä olen siis Maija Kirjojen keskeltä :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin osallistun! Minä en muista tarkalleen miten löysin blogisi, joko jonkun toisen kirjabloggaajan sivupalkista tai sitten sinä kommentoit blogitekstiäni ja tulin vastavierailulle:) Sivupalkissani olet ollut linkitettynä kuitenkin jo hyvän tovin!

  Onnea puolivuotiaalle:)

  VastaaPoista
 4. Onnea puolivuotiaalle :--) Toki arvontaan täytyy aina osallistua! Olen mukana kahdella arvalla: olen lukijasi ja blogisi löytämistä en tarkkaan muista, mutta olisiko ollut jonkun toisen bloggaajan sivupalkin linkeistä? Näin uumoilisin.

  VastaaPoista
 5. Onnea puolivuotiaalle, blogimaailmassa täytynee ikä varmaan laskea koiran vuosissa. Sen verran eläväistä ja vaihtelevaa tuntuu blogitarjonta olevan. Tulin blogiisi toisen kirjablogin sivupalkista, taisi olla Kirsin kirjanurkka. Yhdellä arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 6. Onnea - sopii muuten hienosti sinulle tämä kirja ja kieli -aihekin, onneksi aloitit :-)! Kahdella mukaan arvontaan: löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta - en valitettavasti millään muista kenen.

  VastaaPoista
 7. Onnea puolivuotiaalle! ;)
  En nyt minäkään tarkalleen muista mistä sinun blogisi löysin, ehkäpä jonkun toisen blogin sivupalkista. Niistä tulee aina tiirailtua uusia mielenkiintoisia kirjablogeja.

  VastaaPoista
 8. Mukana kahdella arvalla. :) Löysin blogisi toisen blogin kautta, mutta en miekään muista että kenen kautta.

  Onnea!

  VastaaPoista
 9. Valkoinen kirahvi, Maija, Sanna ja Laura kahdella arvalla mukana. Kiva, että olette löytäneet blogini ja tulleet lukijoiksi!

  VastaaPoista
 10. tiiti66, hienoa, että olet löytänyt blogiini! Kuitenkin vasta kun olet kirjautunut blogini lukijaksi saat arvan.

  VastaaPoista
 11. Paula, kiitos! Olet siis kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista
 12. peikkoneito, kurkkasin blogiisi ja huomasin, että olit myös linkittänyt arvontani, joten Sinulla on kolme arpaa. :) Kiva, että olet löytänyt blogiini!

  VastaaPoista
 13. Hanna, kahdella arvalla mukana! Hienoa, että olet löytänyt blogini!

  VastaaPoista
 14. Otan kolmannen arvan linkityksestä, mikäli vielä saa. Luin ohjeet huolimattomasti ja luulin aluksi, että kaksi on maximi.

  VastaaPoista
 15. Kiitos, olen mukana kolmella, mikäli huolit, vaikka en valitettavasti millään muista, miten löysin blogisi! Blogimaailmassa seikkailu on hauskaa, ja koetan listautua kaikkien kivojen kirjablogien vakilukijaksi.

  VastaaPoista
 16. Hanna, tottakai, siis korjaus: Olet mukana KOLMELLA arvalla!

  VastaaPoista
 17. Kirsi Hietanen, miksi en huolisi?! Kiva, että olet blogiystäviäni. Olet mukana kolmella arvalla. :)

  VastaaPoista
 18. Heissan!

  Onnea ja iloa! Minäkin osallistuisin kolmella, vaikka en kyllä oikeasti muista, mistä tänne ensimmäisen kerran eksyin, mutta tärkeintä kai onkin, että löysin perille. : ) Aika usein löydän uusia blogeja toisten kirjablogien listoilta.

  VastaaPoista
 19. Joanna, olet mukana kolmella arvalla! Hienoa, että olet löytänyt tänne. :)

  VastaaPoista
 20. YHdellä arvalla mukana myös tässä arvonnassa, ei kun siis.... kahdella, koska muistan tulleeni googlehaun kautta. Hakukriteerinä oli "kirjallisuusblogeja".

  VastaaPoista
 21. Olin ihan varma että olen jo lukijasi, mutta eipäs vaan minua löytynyt alareunan lukijalistasta, höh. No, nyt löytyy! :)

  Löysin blogisi tulemalla tänne jonkun toisen kirjablogin kautta, mutta minkä, sitä en enää muista. :)

  Kolmella arvalla olen mukana! :)

  VastaaPoista
 22. Kiiu, ehdit vielä hyvin mukaan! Kiva, että löysit tänne. Olet mukana arvonnassa kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 23. Sara, tervetuloa mukaan! Olet mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 24. Onnea puolivuotiaalle!

  Löysin blogisi muistaakseni niin, että sinä kommentoit jotain kirjoitustani...

  Olen mukana kahdella eli olen lukijasi ja vastasin kysymykseen.

  Ole hyvä vain vinkistä! Minä olin hyvin perusteellinen ohjeissani, mutta seuravalla kerralla kirjoitan lausemallin;-) Monikaan ei osannut sanoa, monellako on mukana etc. Oli siinä selvittämistä...

  VastaaPoista
 25. Vieläkö ehtii kolmella mukaan? Onnea puolivuotiaalle blogillesi, jonka löysin muistaakseni jonkin toisen blogin sivupalkista!

  VastaaPoista
 26. Leena Lumi, kahdella arvalla mukana! Kiitos hyvästä ohjeen tekstimuodosta!

  VastaaPoista
 27. Pienen mökin emäntä, kiitos! Vielä ehtii hyvin mukaan!Olet mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 28. Onnea puolivuotiaalle! Osallistun arvontaan kahdella! Löysin blogiisi toisen blogin suosikkilistan kautta!

  VastaaPoista
 29. Onnittelut puolivuotiaalle blogillesi!

  Blogisi löysin samalla tavalla kuin miten olen aikaisemmatkin blogit metsästänyt, toisten blogien sivupalkkien kautta. :) On muuten oiva tapa löytää hyviä blogeja!

  Osallistun 3 arvalla.

  VastaaPoista
 30. Onnea blogin puolivuotissynttäreiden johdosta! :) Minunkin on ehdottomasti osallistuttava arvontaan, tuo kirja nimittäin kiinnostaa kovasti. Minäkin olen löytänyt blogiisi jonkin toisen kirjablogin sivupalkin kautta, niin kuin näköjään moni muukin. On aina yhtä suuri onni löytää joku uusi kiva kirjablogi! Ja olen siis mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 31. Susa, kiitos! Olet mukana kahdella arvalla! Kiva, että löysit tänne!

  VastaaPoista
 32. Kiitos Meri, hieno juttu, että löysit blogini. Olet mukana kolmella arvalla!

  VastaaPoista
 33. Mutu, tervetuloa mukaan! Olet mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 34. Oups, olisin voinut melkein laittaa päätä pantiksi, että olin jo kirjautunut lukijaksesi, sen verran tiheästi täällä tulee käytyä, mutta.... asia korjattu, olen lukijasi myös virallisesti. Niin, Kirsin kirjanurkasta taisin alunperin tulla tänne. Kahdella arvalla mielenkiintoista kirjaa tavoittelemassa....

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.