14.5.2011

Hevoskuorma kirjoja

Mainoskärri SKS:n oven edessä. SKS:n muutto-alesta
kirjoja ensiviikolla jo 70%:n alennuksella
Lauantai 14.5.2011
Vietin hikisiä iltapäivähetkiä viime tiistaina ja keskiviikkona SKS:n kirja-alessa ja ostin yhteensä hevoskuormallisen kirjoja. Esittelen ko. kirjat pikkuhiljaa täällä, jos kerkiän ja jaksan. :D
Sain kaupanpäällisiksi vielä yhden ilmaisen kirjan. Valitsin tämän:
Runokirja puistonpenkillä
Ja aloinpa heti tuokion verran tutkia tätä Viljo Kajavan 1930-luvun runot -kirjaa pihamme vanhalla puistonpenkillä.  Kirja sisältää kokoelmat: Rakentajat. Murrosvuodet. Hyvästi muuttolintu. Luomiskuut.

Sää oli suorastaan mahtava noina päivinä. Helsingissä tuntui olevan kesä. Lämpöasteitakin yli 20. Oli suorastaan hiostavan kuuma. joku odotteli peräti ukonilmaa.
Vaan torstai oli jo viileä ja perjantai vielä koleampi. Täytyy nyt vain odotella taas parempia ilmoja ulkona lukemiseen, kun nytkin mittarissa on jotain +13 astetta ja sateista.

Minulle Viljo Kajava on tuttu kirjoittaja, mutta 1930-luvun runot olivat minulle tähän asti täysin tuntemattomia. Olen vasta selaillut tuota runokirjaa, enkä ole oikein saanut tuntumaa näihin Kajavan runoihin eli tähän mennessä ne eivät ole mitenkään "kolahtaneet". Kirjan esittelyn voi lukea SKS:n sivuilta.

3 kommenttia:

 1. Huh, olet tehnyt todella paljon löytöjä! Tuo SKS:n ale houkuttelisi minuakin, on vain turhan kaukana...

  Tulin kiittämään Keltaisten sitruunoiden ravintolasta, joka kolahti eilen postilaatikkoon :)!

  VastaaPoista
 2. Pienen mökin emäntä, ole hyvä! Hevoskuormallinen on hieman liioittelua, mutta ostin tosiaan semmoisen pyörillä liikkuvan matkalaukun verran kirjoja tosi halvalla! Sain vielä lisäalennustakin.

  VastaaPoista
 3. Pienen mökin emäntä, huomasitko SKS:n verkkokaupan alen? Sieltä voi ostaa kauempanakin asuva. Osoitr on aikaisemmassa postauksessani.

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.