30.5.2011

Maailman kirjat

Su 29.5.2011
Sama teltta kuin Kirjan ja ruusun päivänä ja melkein samat kirjatkin esillä
Nyt viikonloppuna Helsingissä oli taas suuri tapahtuma Rautatientorilla: Maailma kylässä ja sen ohessa vielä Maailman kirjat
Menin vasta vähän ennen koko festivaalin loppua Rautatientorille, joten vain pari kirjaesittelyä oli jäljellä. Tapahtuman koko ohjelma löytyy täältä. En ole kovin poliittisesti suuntautunut, vaikka yritänkin hoitaa kansalaisvelvollisuuteni ja äänestää joka kerran kun se on mahdollista. Tämän tapahtuman painopiste oli aika poliittinen, mutta muutakin propagandaa oli tarjolla.

  • "Maailman kirjoissa 2011 aiheena Intia ja Etelä-Aasia, Venäjä, työ ja siirtolaisuus ja ilmasto." 


Nämä kaksi kirjaahan minun oli ihan "pakko" ostaa tällä kertaa. ;) 
Ehkä kirjoitan niistä myöhemmin tänne. 

Kirjamyyjiä oli paljon kuten Kirjan ja ruusun päivänä ja ainakin osa myyjistä oli ihan samassa paikassa kuin silloin. Pari kirjaa lähti taas mukaan vitosella samaisen Vantaan antikvariaatin pöydästä. :) Sieltä sai aivan uusia aikaisempina vuosina ilmestyneitä kirjoja vitosella. Nykyaikaan nähden siis suht edullisia, vaikka jos vielä elettäisiin markka aikaa, olisihan tuo viisi euroa sentään 30 markkaa. Ja muistan, että siihen aikaan alekirjoja sai viidellä markalla ja kymmenellä markalla, joten ovat kaikki hinnat tosiaan kuusinkertaistuneet jollei enemmänkin. Muutkin kauppiaat myivät kirjoja samalla lailla tarjoushintaan kuin Kirjan ja ruusun päivänäkin.
Kellon lähestyessä kuutta alkoi sataa tihuttaa.

Tässä pari kuvaa kirjailijaesittelyistä, päivän kahdesta viimeisestä. Luulen tosin, että myyrät olivat lavalla koko päivän. :)Olen kirjoittanut blogissani Arkea, juhlaa ja unelmia enemmän Maailma kylässä tapahtumasta, joten jos haluat, voit kurkata myös sinne.

2 kommenttia:

  1. HArmi, että tänä(kin) vuonna meillä oli meidän oma maailma kylässä, pojan synttäreillä, niin ei päästy mukaan. Olisi toki ollut kiinnostavaa, mitenkäs tuo Intian kirjallisuus näkyi?

    VastaaPoista
  2. Mari A., menin tuohon tapahtumaan niin myöhään, etten tiedä. Maailman kirjat -linkistä tai Maailma kylässä -linkistä asia varmaan selviää. Ainaki pienen Intia-kirjan sai ilmaiseksi. En ole vielä tarkemmin tutustunut siihen.

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.