31.10.2011

Keskiyön postaus: Kirjalahja ja uudistusten kyseenalaisuus

Ma 31.10.2011

Jotta en nyt menisi kauhean vihaisena nukkumaan, laitan tänne blogiini vielä muutaman sanan. Käytän nyt Crome-selainta. Jos se vaikka toimisi.

Heti selaimen aukaistuani ensimmäiseksi Cromekin ilmoitti omista uudistuksistaan:Ei niin, ettenkö pitäisi uudistuksista, mutta joskus uudistukset eivät tuo mukanaan välttämättä mitään kunnollisia parannuksia aikaisempaan. Nyt kaikki turhat uudistukset ärsyttävät minua!!! Googlella taitaa olla liikaa rahaa tai sitten työntekijöillä on aika tullut pitkäksi, joten joka paikkaa on sörkittävä uudistusmielessä.

Sain jossain vaiheessa ennen Helsingin kirjamessuja sähköpostiini messuklubi-kirjeen, jossa luvattiin kirjalahja messuklubi-kirjeen tulostusta vastaan. Kirjan saisi messujen sisäänkäynnin luota lauantaina. Kotona minulla ei ole tulostinta, joten tulostaminen oli käytävä tekemässä muualla. Fiksumpaa olisi ollut antaa kirjeessä joku koodi, jolla tuon kirjan olisi saanut omakseen. :) Olisi myös säästynyt paperia, tarkoitan, että tuo oli mielestäni paperin tuhlausta. Kirjettä varten piti tulostaa peräti kaksi liuskaa. Aikamoinen pino jätepaperia sitten olikin kertynyt Messukeskuksen eteiaulan pöydälle, kun siitä myöhemmin kuljin ohi. Vai olisiko noille kahdelle kopioliuskalle jotain järkevämpää käyttöä? Kirjaa oli klubilaisille jaossa 800 kappaletta. Jos kaikki olisivat tuoneet kopionsa, paperia olisi kertynyt 1600 liuskaa. Huomasin kuitenkin jonkinlaisen kirjapinon säilyneen pöydällä pitkään, joten epäilen, että kaikki eivät käyneet hakemassa kirjojaan.

Kirja kuitenkin on OK. Eli sain lahjaksi John Boynen kirjan Poika raidallisessa pyjamassa, pehmeäkantinen 206 sivuinen Bazar-kustantamon kirja, 2. painos, 2009. Kiitos messuklubi!

Kunhan kerkiän, kerron ehkä kirjasta enemmän. Nyt se kuitenkin on luettavien kirjojeni pinossa.

Katso myös videopätkä Helsingin kirjamessuilta 2011: http://youtu.be/ai4PjIQCoRY

2 kommenttia:

  1. Tämä googlen uudistus on kyllä metsään mennyt! en vain tajua, mitä parannusta entiseen on tapahtunut!? Päinvastoin vaikuttaa nyt, että vain kehnommaksi menee sivujen käyttö. Tuntuu, että uudistus on vain uudistuksen vuoksi. Samoin Chromilla. Ainakin käyttäjältä menee aikaa taas uuden opetteluun aivan turhan takia.

    VastaaPoista
  2. Sirkka, pitänee palata vanhaan systeemiin, niin kauan kuin se on voimassa.

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.