16.10.2011

Viikonloppupokkarin arvonta

Su 16.10.2011

Viikon 42 pokkariarvonnassa on nyt tarjolla jännitystä 280 sivua: Henning Mankellin kirjoittama Riian verikoirat. Komisario Kurt Wallanderin tutkimuksia. Pokkari on SEVEN-sarjaa, 9. painos vuodelta 2007.

Arvontakirjat ovat siis kirjahyllystäni eli yleensä ainakin kertaalleen luettuja ja joissain voi olla joku tahaton koirankorva tai muu lukemisesta ja mukana kuljettamisesta aiheutunut merkki. Eli kirja voi olla kuin juuri kaupasta ostettu tai sitten hieman kuluneempi kappale. ;) 
Osan kirjahyllyni kirjoista olen ostanut tai saanut uuden uutukaisina painoksina, mutta olen myös ahkera divarien, kirpputorien ja kierrätyshyllyjen käyttäjä, joten osa kirjoista on tullut kirjahyllyyni käytettynä. 


Arvonta on jälleen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi.
Saat kirjautuneena lukijana heti kommentistasi yhden arvan ja lisäarvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Aikaa on perjantaihin 22.10.2011 kello 24:ään saakka.  EDIT: Siis tietenkin 21.10.2011 saakka. =D Anteeksi virheellinen päivämäärä!

HUOM! Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos arpamäärän mainintaa ei ole, merkitsen automaattisesti vain yhden arvan.

Onnea arvontaan!

Viikon 41 kirja Seven-pokkari Katja Kallion Kuutamolla ei oikein kiinnostanut blogini kävijöitä, joten se lähtee kierrätykseen muuta kautta.


EDIT: Pokkarikiinnostus näyttää hiipuvan, joten tämä on viimeinen viikonloppupokkariarvonta toistaiseksi.

3 kommenttia:

  1. No nyt tulee ihan triviaalitietoa, mutta kun googlettelin, että mitähän kirjoja olen mahtanut Mankelilta lukea, niin osui silmään, että on naimisissa Ingmar Bergmannin tyttären kanssa. Ja on kyllä muuten muutenkin ylettömän mielenkiintoinen henkilö, josta voi sanoa, että onpa ehtinyt monenlaista tehdä. Wallander-kirjoja olen joitain lukenut, vaan lisä ei olisi pahaksi...

    VastaaPoista
  2. tiiti66, Mankell on kyllä kirjoittajana kova sana! Itse en ole kuitenkaan nimenomaan dekkarien ystävä.

    VastaaPoista
  3. Yhdellä arvalla, lukijaksi kirjautuneena, yritän Mankellia tavoitella. Monta olen lukenut, vaan tätä en...

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.