13.11.2011

Kokeile ilmaista e-kirjaa

Su 13.11.2011

Kuva: Elisa
Elisa Kirja on lähtenyt kovaan kilpailuun e-kirjojen puolesta ja tarjoaa sivuillaan ilmaista e-kirjan lukemista palvelun kokeilijoille. 
Lähdin itsekin kokeilemaan ja valitsin tietokoneellani luettavaksi Emile Zolaa. Joku oli jo napannut käyttämäni nimen Marleena, joten olen siellä jälleen Spektrinä, jota nimimerkkiä aikaisemmin käytinkin blogeissani. 

Luen tosin mieluummin paperista kirjaa enkä ole hankkinut vielä minkäänlaista lukulaitetta läppärin lisäksi. Tilaasäästävä vaihtoehtohan lukulaite kirjoineen muistiin pakattuina kyllä on, mutta nuo "nettikirjat" eivät ole mitenkään halpuudella pilattuja, päinvastoin.  Kovaa bisnestä tuntuu olevan. Helppous kirjojen luettavaksi saamisessa on tietysti plussaa. Ei tarvitse lähteä ostoksille kauemmas omaa fyysistä sijaintiaan.

Kuva: Elisa
Kirjanäytteen ja kokonaisen ilmaisen kirjankin voi ladata iPadiin tai Android-tablettiin,  iPhone- tai Android-puhelimeen tai tietokoneelle. Palvelu on tarkoitettu yli 13-vuotiaille.

Elisalla on meneillään myös kirjojen vaihtoviikot 22.12.2011 asti, joten voit vaihtaa oikean hyväkuntoisen kirjan Elisan ääni- tai e-kirjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.