15.6.2012

Kesän ensimmäinen viikonloppupokkariarvonta ja dvd:n voittaja

Helsinki perjantaina 15.6.2012, erityisen lämmin päivä, kellon on noin 20 ja mittarissa plus 22 astetta.

Nyt on pakko ottaa pieni varaslähtö sekä viikonloppupokkariarvonnan julistamisessa että Humiseva harju -dvd:n arvonnassa. Asia on nimittäin niin, että minulla on niin paljon ohjelmaa alkavana viikonloppuna, että kaikki arvonnat jäävät tekemättä, jos en nyt niitä laita tänne blogiini.

Kansi: Helena Kajander
Uusi arvonta siis nyt ja tällä kertaa voittona on Pirjo Tuomisen Alakuloinen romanssi. Ehkä kirjoitan siitä vielä jossain vaiheessa, mutta en ole varma, ehdinko ennen ensi viikonvaihdetta.

Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy ensi viikolla juhannuksena eli perjantaina 22.6.2012. Voittajan kerron siinä juhannuspyhien aikoihin, miten silloin kerkiän.

Kirja on Tammen yli 300-sivuinen pokkari, hieman "reissussa rähjääntynyt", ei siis upouusi, mutta  ihan siisti.

Säännöt ovat vanhat tutut:

Arvonta on jälleen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi. Koska olen joutunut jatkamaan blogiani toiselle sivustolle, niin HUOM. vanhalle sivustolle kirjautuneet kirjautukaa myös tänne, jos haluatte osallistua arvontaan.

Saat kirjautuneena lukijana heti kommentistasi yhden arvan ja lisäarvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Maksimi on siis kaksi arpaa. Aikaa on perjantaihin 22.6.2012 kello 24:ään saakka.

HUOM! Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos arpamäärän mainintaa ei ole, merkitsen automaattisesti vain yhden arvan.Samalla tässä kerron Humiseva harju -dvd:n voittajan, vaikka ilmoitinkin, että arvontaan osallitumisaikaa olisi keskiyöhön, niin nyt vähän aikaistan asiaa sattuneesta syystä. Arvontamestarina toimi ystäväni, henkilö, joka ei ymmärrä tietokoneista paljoakaan ja joka ei tiennyt oikeastaan mitään muuta kuin, että olen listannut 7 arpaa. Annoin ensin kaikille yhden numeron ja sitten heille, jotka olivat mukana kahdella arvalla, toisen numeron.Ystäväni tehtävänä oli sanoa puhelimessa joku numeroista 1 – 7, joka siis on voittajan arvan numero.

Ta da da dam, voittaja löytyi arvalla numero 3! Onneksi olkoon Pihi nainen! Lähetä yhteystietosi sähköpostiini marjankulma(at)gmail.com. Humiseva harju on pian hyppysissäsi! 

12 kommenttia:

 1. Jippiii! En tosiaan ole tätä häpeäkseni koskaan lukenut/katsonut joten yleissivistyksenkin kannalta arpajaisvoitto löysi oikeaan osoitteeseen :) Laitoin sinulle Marja-Leena juuri postia meiliisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut ja hyvää juhannusta! Dvd Humiseva harju lähtee tänään tulemaan!

   Poista
 2. Ja pokkariarvonnassasi mukana kahdella arvalla (linkitin) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihi nainen, olet mukana kahdella arvalla!

   Poista
 3. Olen yhdellä arvalla mukana pokkariarvonnassa. En muistaakseni ole koskaan yhtään Pirjo Tuomisen kirjaa lukenut, ehkä nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiti66, olet mukana yhdellä arvalla!

   Poista
 4. Yhdellä arvalla tavoitellaan sadepäivän lukemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie vaan, olet mukana yhdellä arvalla!

   Poista
 5. No täytynee kokeilla onnea uudelleen kahdella arvalla. Huh, kun kesällä on kaikkea touhua ettei ehdi blogia päivittämään. Onneksi nyt Soneran nettitikku toimii täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beate56, olet mukana kahdella arvalla!

   Poista
 6. Ilmoittaudun mukaan Pirjo Tuomisen Alakuloinen romassi -kirjan arvontaan. Kansi on ainakin lupaavan kiinnostavan näköinen.
  Olen yhdellä mukana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lentoemo, olet mukana yhdellä arvalla!

   Poista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.