7.6.2012

Arvonta kesän kunniaksi

To 7.6.2012

Järjestän jälleen pienen arvonnan. Kirjahyllyni uuden sivuston ja kesän kunniaksi arvon dvd:n Humiseva harju. Sehän on Emily Brontën kirjaan perustuva elokuva, josta kirjoitinkin jokin aika sitten. Tässä linkki tuohon kirjoitukseeni.

En itse oikein pitänyt tuosta elokuvasta, mutta eihän se mitenkään huonosti ollut tehty. Taitavat näyttelijät ja lavastus ym. OK. Jos et ole tätä versiota vielä nähnyt ja se kiinnostaa, niin osallistu arvontaan. Kyllä se katsomisen arvoinen elokuva on.


Säännöt ovat vanhat tutut:

Arvonta on jälleen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi. Koska olen joutunut jatkamaan blogiani toiselle sivustolle, niin HUOM. vanhalle sivustolle kirjautuneet kirjautukaa myös tänne, jos haluatte osallistua arvontaan.

Saat kirjautuneena lukijana heti kommentistasi yhden arvan ja lisäarvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Maksimi on siis kaksi arpaa. Aikaa on perjantaihin 15.6.2012 kello 24:ään saakka.

HUOM! Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos arpamäärän mainintaa ei ole, merkitsen automaattisesti vain yhden arvan.

Näin kesällä aloitan taas viikonloppupokkariarvonnan, koska nurkat notkuvat kirjoja, joista haluan eroon. ;) Ensimmäinen viikonloppupokkariarvonta alkaa, kun olen arponut tämän dvd:n eli  viikonloppuna 15.6.2012.

EDIT: Arvonta suoritettu. Humiseva harju dvd:n voitti Pihi nainen. Onnittelut! Katso postaus 15.6.12

8 kommenttia:

 1. Kuuluu niihin teoksiin, että koska en kirjaa ole saanut luetuksi, niin ehkä edes elokuva pitäisi katsoa, ihan yleissivistyksen vuoksi... Olen siis arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lentoemo, kyllähän tämä tosiaan kuulunee yleissivistykseen, vaikka sitten elokuvana katsottuna. ;) Olet mukana yhdellä arvalla.

   Poista
 2. Minä osallistun kahdella arvalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, kahdella arvalla siis mukana! :)

   Poista
 3. Humiseva harju on nolosti sekä lukematta että katsomatta, tulisi siis tarpeeseen. Linkitin joten mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pihi nainen, kyllähän joku versio noista Humiseva harju -elokuvista kannattaa katsoa! Olet kahdella arvalla mukana!

   Poista
 4. Hei Marja-Leena! Ihmettelin, etten omista Humiseva harju-dvd:tä. Kirjan olen joskus muinoin lukenut. Olen vähän myöhässä mutta linkitin blogiini vielä, jos sinulle sopii. Läppärin kanssa ollut ongelmia, kun täällä missä nyt olen dna:n nettitikku toimii hitaalla verkolla.

  VastaaPoista
 5. Beate56, ihan OK. Olet mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.