28.4.2011

Kirjan ja ruusun päivän ohjelmasta

Kuva: ClipArt
 Torstai 28.4.2011

Olin jo aivan pettynyt, kun en ole huomannut missään mitään Kirjan ja ruusun päivästä, kun se muina vuosina on mielestäni ollut sangen mielenkiintoinen ja huomioitu monella taholla.

Sitten ilokseni näin Helsingin tapahtumakalenterista, että Kirjan ja ruusun päivänä on paljon ohjelmaa Akateemisen kirjakaupassa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy ja ohjelmaa piisaa kello 11:sta aina kello 18 saakka.

Suomen Kirjasäätiö jakaa silloin Alvar Renqvist -palkinnon, Äidinkielen Opettajain Liitto jakaa Pikku-Finlandian, Libro ry Kiitos kirjasta -mitalin, Kirjakauppaliitto ja Suomen kirjastoseura palkitsee vuoden kaunokirjailijan, joten siinä on jo ohjelmaa kerrakseen. Tämä kaikki tapahtuu Akateemisessa ja koko aikataulu on Stadissa.fi-sivulla.

Tuossa isossa kirjakaupassa voi nähdä nyt monenlaista, on kirjailijoita, musiikkiesityksiä ja nuorten runokioskikin.
Huomasin myös, että joillain muilla paikkakunnilla Kirjan ja ruusun päivää vietetäänkin 4.5.2011, esim. Vantaalla ja Merikarvialla... ja Keravalla 5.5.2011! Joten hajontaa on ja hieman hämmästyttää, miten tänä vuonna Kirjan ja ruusun päivää vietetään Helsingissä vain yhdessä kirjakaupassa. Vai olenko jäänyt jotenkin uutispimentoon?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.