6.8.2012

Elokuinen pokkariarvonta

Ma 6.8.2012

Heinäkuu vähäisine helteineen on takana ja lomat alkavat nekin olla vähän jokatoisella takana. Tässä kuitenkin vielä ainakin yksi kesäinen pokkariarvonta:Elokuun alun voittopokkarina on Katja Kallion Kuutamolla.

Säännöt ovat vanhat tutut:
Arvonta on jälleen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi. Koska olen joutunut jatkamaan blogiani toiselle sivustolle, niin HUOM! vanhalle sivustolle kirjautuneet kirjautukaa tänne, jos haluatte osallistua arvontaan.

Saat kirjautuneena lukijana heti kommentistasi yhden arvan ja lisäarvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Maksimi on siis kaksi arpaa. Linkityksessä voi käyttää oheista kuvaa.

Aikaa on lauantaihin 18.8.2012 kello 24:ään saakka. 

HUOM! Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos arpamäärän mainintaa ei ole, merkitsen automaattisesti vain yhden arvan.

Ja sitten julkistetaan viimekertaisen arvonnan voittajatiiti66. Onneksi olkoon! Arvontaa tosin ei tarvinnut tehdä, koska tiiti66 oli ainoa kirjasta kiinnostunut! :) Yhteystietosi minulla jo onkin. 
Olen pahoillani, etten ole vielä saanut aikaisemmin voittamianne kirjoja vietyä postiin teille kummallekaan tiiti66 ja Beata56, sorry! Mutta jos jaksatte vielä hetken odottaa, niin yritän hoitaa asian kuntoon viimeistään seuraavaan arvontaan mennessä. Kesä on aina kesää, vaikka ei kuuma kesä olisikaan. :) 

EDIT: Kirjaa ei tarvinnut arpoa, koska vain yksi henkilö oli kiinnostunut kirjasta. Onnittelut nimimerkki Mie Vaan, kirja on Sinun!
Mie Vaan, odottelen yhteystietojasi, että voin lähettää kirjan Sinulle. Lähetä osoitteesi spostiini pian!

2 kommenttia:

  1. hmmm nyt on elokuu ja on satanut joka toinen päivä äskenkin kaatamalla, millaista se sitten on kun syys sateet alkaa?

    Alkaa vaan loppumaan kaikki sisällä tehtävät hommat, joten tavoitellaan yhdellä arvalla lukemista.

    VastaaPoista
  2. MieVaan, olet yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.