7.8.2011

Aku Ankka jo 60-vuotias!

Su 7.8.2011


Kuvat: ©Marja-Leena Kirjonen
Aku Ankka on ollut vuosia monen pikku lukijan ensimmäisiä kurkistuksia kirjallisuuden maailmaan. Tiedän, varsinkin monien miehien yhä seuraavan Akun seikkailuja, vaikka ikääkin on jo kertynyt. Aku Ankka on varsinkin Suomessa ollut erittäin suosittu ja on edelleenkin. Ikäähän Aku Ankalla on jo 60-vuotta!
Minullekin Aku Ankka on merkinnyt jonkin verran ensimmäisinä lukukokemuksina. Ja olenpa saanut piirtääkin yhden Akun hahmon aikoinaan silloisen Sanoma Osakeyhtion, nykyisen Sanoma Magazinesin Lasten kirjakerhon lehteen Kikeroon, jota taitoin peräti kahdeksan vuotta.

Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen
Kävin viime viikolla Päivälehden museossa katsomassa näyttelyä Räpylän jälkiä - Aku Ankka -lehti 60 vuotta Suomessa 11.3. - 11.9.2011 ja kirjoitinkin siitä enemmän toisessa blogissani. Jos kiinnostuit, käypä vilkaisemassa blogistani Arkea, juhlaa ja unelmia (klikkaa), mitä kaikkea siellä näinkään. ;)
Kuva: ©Marja-Leena Kirjonen

Linkki: Tunnet kai Aku Ankan?

2 kommenttia:

  1. Peikkokin tykkää kovasti akuankasta ja käy aina salaa lukemassa sen jossakin paikassa kun sattuu ihmisten ilmoille. Mutta oikeasti sitä harmittaa, että siinäkin on mainoksia. Se on sen takia vähän pilalla, luulee peikko.

    VastaaPoista
  2. isopeikko, mainokset ovat tätä aikaa.

    VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.