13.8.2011

Mainio kissakirja

Pe 12.8.2011

Esittelenpä teille nyt kirjan, jota minulla ei tällä hetkellä ole, mutta joka on yksi mielikirjoistani ja selailen sitä aina, kun sen jossain näen. Tämä on toivekirjani! Joulupukki, jos nyt luet tätä, niin pliiis, laita tämä minulle ensi joulun pakettiin! Suuret kiitokset!

Kuva: http://bookhugger.co.uk
Nauran aina melkein kippurassa, siis sisäisesti ja välillä oikeastikin, kun luen tätä kirjaa. Ei tähän voi kyllästyä koskaan! Totta, ei varmaan koskaan!
Se on Simon Tofieldin käsialaa ja todella sarjakuvamaailman huippua! En toden totta erityisemmin välitä sarjakuvista, mutta Simonin kissa, se on ohittamaton!!! No, joskus Karvinen on samaa luokkaa!

Oma Mikku-kissani on varmasti Tofieldin kissan sukulaisia!

Simonin kissan elämä alkoi Youtubessa vuonna 2008. Katso Simonin kissan kotisivut.
Tässä lainaus kirjan esittelystä:

"Simonin kissa on piirroshahmo, jonka elämä alkoi YouTubessa vuonna 2008. Palkittu brittiläinen animaattori Simon Tofield loi kotioloissa seikkailevan kissahahmon omien kissojensa innoittamana ja laittoi työnsä tulokset kaikkien kissafanien katseltavaksi YouTubeen.

Vähän yli vuodessa Simonin kissan seikkailuja on seurannut yli 30 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa tehden Simonin kissasta YouTuben historian suosituimman animaatiohahmon. Anarkistisen mutta rakastettavan hahmonsa saaman suosion innoittamana Simon Tofield piirsi kokonaisen sarjakuvakirjan kissansa seikkailuista. Kirja julkaistaan syksyllä 2009 ja keväällä 2010 yhteensä 25 maassa.

Brittiläinen Simon Tofield on palkittu kuvittaja ja animaattori. Simonin kissalla hän on voittanut muun muassa Britannian animaatiopalkintojen parhaan komedian palkinnon sekä YouTuben blockbuster –palkinnon, molemmat vuonna 2008. Hän johtaa Lontoossa sijaitsevaa animaatioyhtiö Tandem Filmsiä." 
Gummerus julkaisi kirjan suomeksi 2009.

Katso Youtubesta (klikkaa)kirjan synnystä yms. Ja tässä yksi mainio videopätkä (klikkaa).

EDIT: Jostain syystä postauksesta puuttui pari esimerkkikuvaa. Nyt ne ovat mukana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.