23.3.2011

Haluatko lisää kirjoja?

Keskiviikko 23.3.2011
Atena-kustannus ilmoittaa:
Arvomme kaikkien Atenan Facebook-tykkääjien kesken 25 kirjapalkintoa. Tykkää ja voita!


En oikein ymmärrä tuota Facebook-intoilua. Mielestäni Facebook on jonkinlainen mainostajien paratiisi, ei muuta. Mutta ehkä siellä on semmoinen olo kuin olisi kaikkien tuttujensa keskellä, kun kaverien naamakuvat loistavat sivun reunassa. 


Parempaa kontaktia saa tapaamalla ystäviä kasvokkain face to face tai kirjoittelemalla s-postia tai kirjeitä tai soittamalla. Itse rakastan oikeita paperisia kirjeitä ja kortteja. Kuitenkin oikeita paperisia kirjeitä saa nykyisin vain kovin harvoin.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi23.3.11

  Näin Facebook-profiilittomana en erityisemmin pidä tällaisista ekslusiivisista kilpailuista. Niin kuin minua rangaistaisiin siitä, että arvostan yksityisyyttäni. :( Samaisen kilpailun oisi ihan hyvin voinut laittaa myös kustantamon omille kotisivuille. (kyllä, olen katkera siitä, että missaan mahdollisuuden saada kirjoja ilmaiseksi :))

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän Sinua hyvin. Itse pidän joitakin näistä sosiaalisen median sivustointoiluista ohimenevänä muoti-ilmiönä ja mainostajien kikkoina. Facebook on yksi lapsellisimpia.

  VastaaPoista
 3. Minustakin Facebookista on mennyt maku. Siis olen siellä, yhä, mutta jo monta kertaa harkinnut lähteväni. Mutta kuten mainitsit: se on hyvä mainoskanava. Mä ainakin sain ihan kivasti mainostettua omaa tuotostani siellä ja yrityksillehän se on kultakaivos. Joskus hyödynsin FB:a myös opetuksessa - nyt lähinnä enää varoittelen oppilaita sosiaalisen median vaaroista.

  On kyllä tosiaan aivan epäreilua, että jotkut kilpailut järjestetään vain niille, jotka ovat Facebookissa.

  VastaaPoista
 4. Helmi-Maaria Pisara, onhan Facebookissa hyviäkin puolia eli saa helposti kontaktin tuttuihin ja ystäviin yhdellä kertaa, kuvia voi näyttää samalla kertaa vaikka kuinka monelle jne.

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.