2.7.2012

Heinäkuun ensimmäinen pokkariarvonta ja kesäkuun viimeisen arvonnan voittaja

Ma 2. heinäkuuta 2012

Tervehdys kaikki ihanan kärsiväliset (toivottavasti) Kirjahyllyni lukijat! Lomakurssini ja -matkani takia tämä päivitys on hieman myöhässä. Olen pahoillani, mutta nyt on uusi pokkariarvonta jälleen lähdössä vauhtiin ja kesäkuun viimeisen pokkariarvonnan voittajakin on tiedossa.

Tällä kertaa arvon kirjan nimeltä Enkeleitä hiuksissani.


Säännöt ovat vanhat tutut:
Arvonta on jälleen tarkoitettu niille, jotka ovat kirjautuneet blogini lukijoiksi. Koska olen joutunut jatkamaan blogiani toiselle sivustolle, niin HUOM. vanhalle sivustolle kirjautuneet kirjautukaa myös tänne, jos haluatte osallistua arvontaan.

Saat kirjautuneena lukijana heti kommentistasi yhden arvan ja lisäarvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Maksimi on siis kaksi arpaa. Linkityksessä voit käyttää oheista kuvaa. 

Tällä kertaa aikaa on lomani takia perjantaihin 14.7.2012 kello 24:ään saakka. 

HUOM! Muista kertoa kommentissasi, monellako arvalla olet mukana! Jos arpamäärän mainintaa ei ole, merkitsen automaattisesti vain yhden arvan.

Ja sitten julkistetaan kesäkuun viimeisen arvonnan voittaja:
Arpa suosi tällä kertaa Beate56:tta. Onneksi olkoon! Lähetä yhteystietosi sähköpostiini marjankulma(at)gmail.com niin voin laittaa voittokirjasi  Pirjo Tuomisen Perintömaat tulemaan.

6 kommenttia:

 1. Minä osallistun innolla, yhdellä arvalla, koska kuulostaa niin kauniilta kirjalta :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marja-Leena, laitan mailia tulemaan. Kirja on aina ihana palkinto. Nyt olen kahlannut etäkodin kirjahyllyn vanhoja, pölyttyneitä romaaneja läpi, Aleksis Kiveä, Maria Jotunia, Ernest Hemingway, Juhani Aho, Märta Tikkanen ym.

  VastaaPoista
 3. Minäkin sain nyt kirjauduttua lukijaksi tänne uudellekin puolelle, joten olen pokkariarvonnassa mukana. Enkeleitä hiuksissani on kiinnostavan kuuloinen kirja, saattaa osoittautua todelliseksi helmeksikin..

  VastaaPoista
 4. Enkeleitä hiuksissani saattaa mennä aavistuksen verran kirjallisen mukavuusalueeni ulkopuolelle, mutta koskas sitä pitäisi yrittää venyttää mukavuusaluettaan jos ei kesällä. Olen siis arvonnassa yhdellä arvalla jälleen mukana.

  VastaaPoista
 5. Minäkin ilmoittaudun jälleen arvontaan mukaan, kirja kuulostaa sen verran mielenkiintoiselle.

  VastaaPoista
 6. Olen pahoillani, että arvonta on hieman myöhässä. Nyt se kuitenkin tehdään. Yhdellä arvalla mukana ovat Helmi-Maaria Pisara, Beate56, ahle, tiiti66 ja lentoemo. Onnea arvontaan!

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi blogissani, toivottavasti tulet uudelleenkin.
Jätä viesti tai kommentti, ne ilahduttavat aina.

Sähköposti pitää laittaa, jotta linkki toimii, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Valitettavasti anonyyminä ei tähän blogiin voi enää kommentoida. Nimettömät kommentit poistetaan, joten laita kommenttiisi ainakin nimimerkki.

Jos kirjoitat kommentin Nimi/URL-osoite-vaihtoehdolla, aloita URL-linkki http://-alulla, että se toimii!

Nimi/URL-osoite on oikea vaihtoehto esimerkiksi, jos blogisi on muussa palvelussa kuin Bloggerissa.


Kiitos kommentista! Palautetta on kiva saada.